Körning på Swensbylidja, Svensbyn, sommaren 2017

Körning på Öjeby julmarknad november 2017

KÖRTURER MED HÄST OCH VAGN/SLÄDE

Under vårvintern 2018 erbjuder jag körturer med nordsvenska hästen Elvira med vagn på fina vintervägar. Körs med bjällror och klocka som ger extra vinterkänsla. 

Dag, tid och längd på körturen efter önskemål för olika typer av grupper, familjer och enskilda, utgår från Näsviksgård, Höglandsnäs/Piteå. 

Körtur, hel vagn kostar 1250 + 6% moms, ca 1 timmes körning. Då kan man välja på den stora lastvagnen som tar 8-9 passagerare och den mindre, wagonetten, som är dämpad, mer bekväm att åka i och lätt att stiga i och ur, och tar 5 vuxna passagerare och 2 barn (mer passande för rörelsehindrade).

Vi kör vi på vägarna by och skog kring Höglandsnäs. 

Finns också möjlighet till barnridning efteråt eller prova på ridning vid annat tillfälle. Kan vid sådant tillfälle ha tillgång till några ponnyer. 

Vi erbjuder också körturer på marknader och olika evenemang runt Piteå. Jag har möjlighet att hyra en  fin bröllopsvagn/högtidsvagn vid förfrågan om denna typ av körning. Vid bra slädföre kör vi även kortare turer med släden.

Under sommaren 2017  hade jag och Elvira många olika köruppdrag, bla körde vi Opalens gruppboende på nationaldagen,  åkglada barn och vuxna på Stormyrbergets lantgård under 6 fredagar, "Lantgårdsfredagarna", på Kyrkmarkanden i Öjebyn i juli, på Swenbylidjas kulturtisdag vid ett tillfälle i juli,  Loppis på Noliaområdet, bröllop i Hortlax, på Grandagen på Grans Lantbruksskola i september, Träningskolans 28 elever + personal på Grisberget i september,  Julmarknaden i Öjebyn i november och slädkörning på Jössgården i Sjulsmark i december. 

Säljer också presentkort på körturer, alltid uppskattat att ge bort en upplevelse för att fira någon, då kan vi komma överens om dag och tid för körning som passar jubilaren.

Hästturer, innehar F-skattsedel. Ansvarsförsäkring för passagerare finns. Betalning via företagsswish, faktura eller kontant. Fler bilder på vår sida på Facebook, Hästturer Karin Stare, foton/album, eller på hemsidan www.hastturer.se. Info och bokningar via mail karin.stare@pitea.se eller telefon 070-608 58 98

 

 

Körningar på fredagarna på Stormyrbergets lantgård sommaren 2017

Körning vid Hortlax kyrka sommaren 2017

Körning med Elviras föl Elvis vid sidan vintern2015/16

Körning på Öjeby kyrkmarknad juli 2017

Bröllopskörning i Hortlax 2017

Körning på Jössgården, Sjulsmark/Piteå, december 2017